Mediere pentru divort. Mediator divort

Scrie un comentariu

noiembrie 27, 2011 prin Autorul

Medierea este calea cea mai buna pentru un divort rapid, fara complicatii, lipsit de elemente traumatizante.

Divort prin mediere

Am ajuns in pragul unui divort. Dorim sa trecem usor peste el pentru a putea merge mai departe. Sa ne vindecam, sa putem accepta, sa putem privi spre viitorul nostru, sa ne cladim un alt viitor decat cel pe care il visam pana de curand.
Si astfel, incepem sa cautam informatii pentru a gasi cai sa facem aceasta experienta personala cat mai putin traumatizanta: pentru noi, pentru copii.

In acest sens, solutia medierii poate fi si este solutia optima pentru Dvs si pentru cei cei dragi, in sensul unor complicatii minime, a unei cai elegante si lipsita de conflict de a realiza unh divort fara aspecte traumatizante.

Medierea, calea optima pentru un divort rapid si un partaj ieftin

In primul rand, medierea este o procedura prin care puteti ajunge la solutii, intr-un termen mult mai scurt, evitand expunerea problemelor dvs in fata instantei de judecata si a publicului din aceasta sala. Procedura se desfasoara in fata unui mediator neutru si impartial, ce va garanteaza confidentialitatea problemelor dvs expuse in fata sa. Mediatorul are sarcina de a ajuta sotii sa ajunga la o solutie, fara a impune din partea sa opinii, pareri, sfaturi pentru ca el nu este nici judecatorul si nici consilierul dvs.

Puteti aduce in discutie si alte probleme, cum ar fi cea a partajului, si puteti incheia procesul de divort si privind accesoriile acestuia (incredintare minor, nume, pensie intretinere, partaj, program de vizitare), la primul termen de judecata. Evitati astfel un proces ce s-ar putea intinde pe luni chiar ani de judecata

In cazul in care, ajungeti la o intelegere cu partea adversa si incheiati un acord de mediere, costurile se reduc in mod considerabil, avand si posibilitatea solicitarii restituirii taxei de timbru la termenul la care prezentati acordul de mediere in instanta.

Noi va putem media pentru divort si partaj

Cabinetul nostru de Mediator, autorizat de Consiliul de Mediere, prezent in Tabloul Mediatorilor, va poate asigura in conditii optime medierea in vederea realizarii unui divort in cele mai civilizate conditii.

Cu o bogata experienta in domeniul Legislatiei aplicabile divortului, ca si avocat specializat in Dreptul Familiei, va putem asigura cu costuri minime:

  • medierea in vederea obtinerii unui divort prin acord
  • medierea in vederea partajului, pentru o cale de a imparti bunurile comune din casatorie cu costuri finale minime.

    Cunoasterea, la nivel de expertiza, a Legislatiei aplicabile divortului si partajului, sustinuta de o bogata experienta in interactiunea directa cu cei confruntati cu perspectiva unui divort, intelegerea nevoilor unei persoane aflate in aceasta situatie, constituie doar cateva dintre atuu-urile ofertei noastre de mediere.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Cele mai bune articole și pagini

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: