Sarbatoarea Craciunului si fenomenul medierii

Scrie un comentariu

decembrie 5, 2011 prin Autorul

Sarbatoare Craciunului este, poate, singura sarbatoare din an care indemna cetateanul la toleranta si respect pentru aproapele sau, dezvoltand latura umana a fiecaruia dintre noi cea care pe tot parcursul anului o avem ascunsa in adancul fiintei noastre.

Si cu toate acestea magia Craciunului nu este suficienta pentru a ne feri deconflictele inerente din viata noastra. Partenerul de afaceri nu si-a achitat  factura, un accident in trafic din cauza aglomeratiei si chiar dorinta de a te bucura de sarbatori cu altcineva decat cu persoana cu care te afli intr-o casnicie depasita sunt stari conflictuale firesti pe care sarbatoarea Craciunului le accentueaza in ciuda starii noastre tolerante de Craciun.

Cum procedam in situatia aceasta ? Mergem la Judecatorie ? Incepem sa strangem mormane de hartii cu care sa convingem judecatorul ca vrem ceea ce ni se cuvine de fapt ? Ar putea fi osolutie, in ciuda faptului ca este posibil sa ne mai prinda un Craciun in procesul pe care il vom deschide! Mai mult decat atat este important daca relatia cu partenerul de afaceri care a intarziat plata facturii este una pe care sa ne-o dorim si dupa ce ne restuie suma sau nu! Cu fosta relatie de casatorie din care ne dorim sa iesim vrem sa rupem relatia definitiv sau ne dorim o relatie civilizata in continuare prin care sa ne crestem copilul ca doi buni parinti ce au incetat sa fie soti, dar nu si parinti ?

Medierea este o solutie pentru toate aceste momente din viata noastra pe care nu ni le dorim, dar trebuie sa le gestionam cu grija in cazul in care le intampinam.

Daca vrei sa afli mai multe despre mediere, apeleaza la un mediator.Informarea este gratuita .

Mediator Petrisor Mustateanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Cele mai bune articole și pagini

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: