Accidentele si conflictele din trafic rezolvate prin mediere?

Scrie un comentariu

Decembrie 8, 2011 prin Autorul

Mediatorul poate rezolva conflictele create de accidentele inerente aparute din cauza traficului de iarna ?
Sau preferam sa chemam politia, sau poate sa ne judecam inca o iarna, doua, ca mai apoi sa obtinem ceea ce ni se cuvine de drept ?
Asa cum stim legislatia din Romania permite in cazul accidentelor usoare, soldate doar cu avarierea propriului vehicul, posibitatea partilor sa solicite asiguratorului documentele pentru reparatia masinii fara a mai fi nevoie ca politia sa constate accidentul.
Toate bune, dar ce facem cand partile aflate in accident nu ajung la un consens ? Cine se ocupa de documentatie ? Cine duce masina la service ? Ce face partea vatamata pe perioada cat masina sa este la reparat ? Este nevoie ca partea vinovata sa primeasca o amenda si evetual suspendarea dreptului de a conduce o perioada din cauza unui banal accident ? Indiferent de vinovat, ambele masini au cauciucuri de iarna ?
Ei bine, aceste discutii nu se fac pe marginea drumului iar tensiunea creata de accident poate duce la un coflict de necontrolat si chiar la violenta.
Mediatorul este cel care poate duce partile la un consens. Prezenta sa ca specialist in gestionarea eficienta a conflictelor poate face ca povara unui accident sa fie depasita eficient iar nervii, timpul si banii dumneavoastra sa nu se consume fara rost.
Daca vrei sa afli mai multe despre mediere, apeleaza la un mediator. Informarea este gratuita.
Mediator Petrisor Mustateanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Cele mai bune articole și pagini

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: