Mediator Bancar – Mediere bancara

Scrie un comentariu

decembrie 12, 2011 prin Autorul

Mediatorul este profesionistul cel mai potrivit atunci cand intre o institutie bancara si o persoana fizica sau juridica apar  litigii, legate de nerespectarea termenilor prevazuti in documentele contractuale.

Relatia dintre bancile comerciale, in calitate de creditor, si persoanele fizice sau juridice, in calitate de debitor, este intodeuna strict stabilita intr-un contract semnat de ambele parti, odata cu demararea relatie contractale prevazute in document.

Mai mult decat atat, Legislatia Romaniei prevede reguli stricte in baza carora se desfasoara relatia contractuala sau  in baza carora se renegociaza contractul initial. Pentru ca, e bine de stiut, in contract, la capitolul litigii, se mentioneaza de cele mai multe ori faptul ca litigiile ce decurg din interpretarea si executarea contractului vor fi solutionate de catre parti pe cale amiabila… In unele tipuri de contracte bancare este mentionat chiar cuvantul mediere la capitolul ce prevede solutionarea litigiilor.

Fie ca vorbim de cale amiabila sau explicit de mediere, intelegem ca reluarea dialogului dintre parti, asistate de un profesionist in gestionarea conflictelor, este varianta cea mai potrivita cand suntem in fata unui litigiu intre creditor si debitor.

Medierea poate fi soliciata in cazul litigiilor atat de catre banca cat si de catre client, fara exceptie, chiar daca practica este una in care bancile solicitamedierea mai des decat clientii, poate si pentru ca avantajele medierii nu sunt suficient cunoscute inca de publicul larg.

Cabinetul nostru este foarte solicitat in medierile bancare poate si din motivul specializarii de Master in Management Bancar si Asigurari amediatorului Mustateanu Petrisor.

In procesele de mediere bancara se renegociaza contractul initial acolo unde este cazul, se reesaloneaza plati, se corecteaza deficientele pe care uneori functionari bancari le practica, se ajunge uneori pana la refinantare ori incheierea unor acte aditionale la contractul de baza.

Sigur ca si in instanta se pot judeca litigiile bancare, dar, fiind vorba de valori, actiunile in instanta trebuie timbrate, termenele trebuie respectate, iar solutia este poate aceeasi ca si prin mediere, numai ca este platita cu timp si sume mult mai mari.

Daca vrei sa afli mai multe despre mediere apelaza la un mediator. Informarea este gratuita.

 

Mediator Petrisor Mustateanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Cele mai bune articole și pagini

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: