Consultata mediere pentru companii – Mediator consultant

Scrie un comentariu

Decembrie 26, 2011 prin Autorul

V-ati gandit vreo data ca tehnicile de mediere pot ajuta la imbunatatirea relatiilor dintre angajatii companiei pe care o conduceti? Sau ca un functionar ar relationa mai bine cu publicul dupa ce a trecut printr-un training despre relationare in viziunea medierii ? Sau chiar ca agentii dumneavoastra de vanzari ar putea creste performantele dupa ce au parcurs modulul tehnici de mediere in vanzari ?

Suntem cu totii diferiti. Din fericire. Nu vreau sa copiez sloganul unei respectabile companii cu acest text. Vreau numai sa intelegem ca fiecare dintre noi avem o perspectiva asupra propriei persoane, asupra celuilalt si asupra relatiei care nu este niciodata aceeasi cu perspectivele celuilalt asupra acelorasi aspecte. Este important sa intelegem ca … Suntem cu totii diferiti. Este important sa il intelegem pe cel de langa noi inainte sa ne stabilim pretentile asupra sa. Este important sa cunoastem clientul inainte de a-i crea o oferta personalizata. Si este important sa vindem clientilor nostri ceea ce isi doresc nu ceea credem noi ca si-ar putea dori. Cum facem asta ? Ne pot ajuta tehnicile de mediere si mediatorul Mustateanu sa atingem aceste performante?

Noi credem ca un profesionist in gestionarea conflictelor este specialistul ideal in amonizarea relatiilor. Iar dumneavoastra asta va doriti: relatii armonioase intre angajatii companiei pe care o conduceti si o realatie armoniasa si de durata cu clientii companiei dumnavoastra.

Nu ezitati sa apelati unul din numere de telefon afisate la datele de contact ale Cabinetului de Mediator Petrisor Mustateanu si sa stabiliti o sedinta de informare gratuita despre mediere.

Este firesc sa va doriti armonie in compania dumneavoastra. Pentru ca… Suntem cu totii diferiti. Din fericire.

 

Mediator Petrisor Mustateanu

* Nota:

Pentru companii oferim consultanta privind implementarea tehnicilor de mediere cu aplicare la imbunatatirea relatiilor in cadrul personalului precum si la obtinerea unei bune relatii ale reprezentantilor companiei cu clientii printehnici avansate de mediere.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Cele mai bune articole și pagini

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: