Cabinet mediator –Medierea inafara instantelor de judecata

Scrie un comentariu

Ianuarie 3, 2012 prin Autorul

Medierea este solutia ideala pentru un conflict fie ca acesta a ajuns in instanta sau necesita investirea cu titlu executoriu, fie ca nu.

Consider ca medierile extrajudiciare  solicita experienta si profesionalismulmediatorului mai mult decat atunci cand acordul este unul pentru instanta. Si asta pentru ca partile  presate de termenele instantei si greutatea procesului isi doresc sa ajunga la un acord mai mult decat atunci cand acestea nu vad mai mult decat conflictul in care se afla. Mai mult decat atat, investirea de catre instanta a acordului cu titlu executoriu face ca intelegerea sa fie consfintita prin hotararea unui judecator, in timp ce un acord in afara instantei trebuie construit solid pentru ca acesta sa fie durabil in timp si sa constituie baza pacii ulterioare procesului de mediere.

La mediere poate apela oricine se afla intr-o  neintelegere, disputa sau conflict pe care doreste sa il stinga fara ca acordul obtinut in urma medieriisa fie “ unul legalizat”. Am amintit in textele mele despre medierea intre parinti si copii, un conflict permanent intre generatii cu valori greu de negociat, sau conflictul intre angajatii aceleiasi companii, acolo unde de cele mai mule ori nu se negociaza resurse, ci principii de foarte multe ori greu de inteles. Cu toate ca par niste conflicte usoare, cu miza mica, sarcinamediatorului in aceste conflicte este mult mai solicitanta pentru ca, mai mult decat un acord, acesta trebuie sa construiasca pacea atat de necesara partilor, incat au hotarat sa apleze la serviciile unui mediator.

 

Mediator Petru Mustateanu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: