Mediator. Medierea = justitia simplificata

Scrie un comentariu

februarie 17, 2012 prin Autorul

Cum e cu medierea ? Cand doua parti sunt in conflict, acestea au nevoie de o a treia parte care sa dezamorseze starea de conflict a celor doua parti. Pesoana care intervine in conflict poate fi un judecator care sa intervina in conflict in baza legiilor sau un mediator care gestioneze conflictul in baza intereselor partilor, bineinteles fara sa se depaseasca cadrul legal.

Simplu si eficient. Mediatorul are solutia! Sedinta de mediere presupune discutii ale partilor conduse de un mediator in asa fel incat pana la finalulsedintei de mediere se ajunge la un acord, o solutie cu care ambele parti sa fie de acord astfel conflictul initial luand sfarstit.

Mediatorul are solutia! Conflictele pot fi unele care sa aiba nevoie de autentificare notariala sau de o pronuntare judecatoreasca sau pot fi conflicte simple, intre colegi, membri ai aceleiasi familii, prieteni sau parteneri de afaceri.

Tu alegi ce iti doresti, ce este mai bine pentru tine . Poti merge sa angajezi un avocat sa deschizi o actiune in instanta, sa astepti termenele pe care o justitie superincarcata le poate da, sa platesti taxe de timbru si sa iti lasi destinul in baza unor legi facute de niste oameni, sau poti sa fii cel care hotaraste pentru sine, intr-o sedinta de mediere, in discutii libere, rapid, confidential si eficient.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum se poate rezolva prin mediere problema pe care o ai, poti cere o programare pentru informare gratuita oricaruimediator.

 

Mediator Petru  Mustateanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Cele mai bune articole și pagini

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: