“Programului national de promovare a medierii”

Scrie un comentariu

Februarie 29, 2012 prin Autorul

PROGRAMUL NATIONAL  DE PROMOVARE A MEDIERII” SE VA DESFASURA  AVAND LA BAZA URMATOARELE PRINCIPII:

1. Elaborarea, tiparirea si punerea la dispozitia asociatiilor profesionale de material publicitare pe suport de hartie, in numar suficient de mare pentru a putea fi promovata profesia. Matritele materialelor elaborate vor fi puse la dispozitie gratuit, in format electronic, in vederea suplimentarii materialelor pentru asociatiile implicate.

2. Efectuarea de clipuri publicitare si difuzarea lor pe posturi TV nationale pe o perioada de minim 6 luni, finantate din bugetul Consiliului de mediere. Clipurile publicitare vor fi puse la dispozitia asociatiilor profesionale doritoare pentru a fi difuzate in paralel si pe posturile TV locale. Pentru contractele de publicitate la nivel local, Consiliul de mediere cofinanteaza aceasta activitate in proportie de 20% din valoarea contractului.

3. Efectuarea de clipuri demonstrative ale unei medieri care vor fi postate pe internet, la sediile instantelor si va fi difuzat lunar, pe o perioada de 6 luni, la posturile de interes local;

4. Organizarea la nivel national si declararea unei zile ca “Zi nationala fara conflicte”;

5. Constituirea Bibliotecii mediatorului;

6. Constituirea unei Tabere de vara a mediatorilor;

7. Incheierea, in cel mai scurt timp, de protocoale cu toate Curtile de Apel.

8. Elaborarea, impreuna cu MJ si CSM, a unui proiect privind modul derecomandare a medierii de catre magistrati.

9. Obtinerea, in masura posibilitatilor instantelor, de spatii la sediul acestora in vederea exercitarii activitatii de informare gratuita.

10. Incheierea de protocoale de colaborare cu Asociatiile profesionale in vederea dezvoltarii de proiecte privind medierea.

11. Organizarea, in comun cu asociatiile partenere, de conferinte si alte evenimente cu impact la public in vederea cresterii si popularizarii medierii la nivel local.

12. Elaborarea, singular sau in parteneriat, de proiecte europene in scopul cresterii notorietatii medierii.

Dorin Valeriu BADULESCU,

PRESEDINTE

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: