HOTELUL DIVOR?URILOR- Mediere la cote de lux

Scrie un comentariu

Martie 24, 2012 prin Autorul

Medierea in Olanda este atat de apreciata incat este inclusa in serviciile unui hotel dedicatdivorturilor de lux . Divorturi ultra-rapide si lipsite de stres! Este formula care a adus succes neasteptat unui hotel din Olanda, ce ofera servicii de mediere pentru cuplurile aflate în pragul despartirii. Pe langa serviciile unui mediator, sedintele de yoga în doi sau consilierea din partea unui specialist, completeaza efortul pentru a face tot posibilul ca fostii soti sa poata parasi hotelul în relatii cat se poate de bune.

Patronii ineditului hotel au fost inspirati de divorturile cu scandal din presa tabloida. Convinsi ca pot oferi o experienta mult mai placuta clientilor ce le calca pragul, acestia propun medierea ca baza a incheierii  unei relatii in conditii de discretie si lipsa de stress.
Hotelul Divorturilor se bucura de un succes nesperat. Potrivit BBC, mii de cupluri nefericite din lumea întreaga încearca sa faca o rezervare, în speranta ca specialistii inmediere le vor putea garanta un divort rapid si lipsit de griji. Totusi, au existat si cazuri în care, dupa un week-end, cei care doreau sa divorteze au ramas împreuna, în continuare.

Si in Romania cuplurile pot dvorta cu ajutorul unui mediator, legea medierii fiind aceasi in toate statele U.E. fiind reglementata prin DIRECTIVA 2008/52/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI din 21 mai 2008 privind anumite aspecte ale medierii în materie civila si comerciala.

Daca doriti sa aflati mai multe despre mediere, nu ezitati sa sunati la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact .

Mediator Petru Mustateanu 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: