Mediere Bucuresti – Medierea conflictelor dintre drepturile de proprietate intelectuala

Scrie un comentariu

Mai 8, 2012 prin Autorul

Medierea ca varianta moderna de rezolvare a conflictelor este solutia adaptata la cele mai noi prevederi ale legistatie din Romania conforma cu  cerintele europene.

Proprietatea intelectuala este un drept respectat de legislatia din tara noastra si nu de putine ori incalcarea acestui drept duce la conflicte serioase intre parti care ajung  in instanta sau  la mediator.  Fie ca este vorba de proprietatea industriala sau de drepturile de autor si drepturile conexe,  plagiatul, copierea marcii, a   know-hou –ului, sau orice alta forma,  nerespectarea proprietatii intelectuale este un prejudiciu adus proprietarului de drept.

Medierea este solutia acestor conflicte cu o eficienta uimitoare de foarte multe ori. Pe de o parte dovedirea proprietatii nu intodeauna este o sarcina usoara pentru reclamat iar justitia clasica prevede depunerea unor probe clare care sa sustina actiunea. Pe de alta parte proprietatea intelectuala nu este incalcata intodeuna cu buna stiinta iar accidente se pot produce uneori fara o intentie in acest sens prin urmare rezolvarea rapida prin medierepoate duce la scaderea prejudiciului cauzat.

Nu trebuie neglijat nici aspectul confidentialitatii pe care medierea il ofera. O marca ce se respecta nu isi doreste niciodata un proces public care sa ii aduca prejudicii de imagine pe piata iar la mediator confidentialitatea este garantata contractual.

Foarte de curand un conflict international intre doua marci de renume in domeniul productiei de I.T. au primit recomandarea sa isi rezolve conflictul prin mediere intrucat instantele de judecata nu se puteau pronunta pentru castigul uneia dintre parti.

Daca doriti sa aflati mai multe despre mediere, despre cum poate un mediator sa ofere contextul favorabil rezolvarii conflictului dumneavoastra nu ezitati sa apelati la un mediator. Prin lege informarea despre medire este gratuita .

Mediator Petru Mustateanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Cele mai bune articole și pagini

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: