Mediere Bucuresti – Mediatorii lucreaza si in perioada vacantei judecatoresti !

Scrie un comentariu

mai 12, 2012 prin Autorul

Medierea este disponibila permanent. Asa cum stim, in perioada verii judecatoriile intra in vacanta judecatoreasca, iar procesele se amana pana in toamna cand activitatea se reia si odata cu ea si termenele lungi si procedurile riguroase. Conflictele aparute pe perioada verii de natura comerciala, dreptul familiei, mobing, malpraxis, protectia consumatorului, angajat-angajator etc, trebuie sa astepte pana cand se incheie vacanta judecatoreasca sau pot apela la mediere .

Mediatorii sunt disponibili pe toata perioada vacantei judecatoresti. In perioada vacantei judecatoresti ne putem rezolva conflictele numai prin mediere.

Rapid, simplu, eficient !

Este bine de stiut ca mediatorul poate gestiona eficient orice tip de conflict dar nu poate suplini integral lipsa functionarii judecatoriilor. Cu toate acestea, in perioada de vacanta se pot efectua demersurile ce tin de mediator urmand ca odata cu inceperea activitatilor in judecatorii sa se efectueze procedurile de legalitate, acolo unde este cazul.

Sunt tari in care medierea este formula permanenta de rezolvare a conflictelor civile nu doar in perioada vacantei judecatoresti. Judecatoriile se ocupa de eradicarea coruptiei, de procesele penale serioase si de spete de gravitate mare care depasesc nivelul de acoperire al medierii. Suprasoliciarea judecatoriilor nu exista, chiar daca nu sunt mai multi judecatori decat in Romania, iar casele de avocatura nu isi pierd timpul cu divorturi si somatii de plata, pentru ca se ocupa cu procese in care legea trebuie sa isi spuna cuvantul, cu consultata pentru companii si firme private, cu negocierea profesionista a contractelor pentru firmele pe care le reprezinta.

Prin urmare se poate, dar la noi adaptarea la modernism se face putin mai greu.

Asadar, nu uitati : mediatorii , inclusiv cei din Bucuresti, sunt disponibili pe toata perioada vacantei judecatoresti. In perioada vacantei judecatoresti ne putem rezolva conflictele exclusiv prin mediere.

Rapid, simplu, eficient !

Mediator Petru  Mustateanu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Contact:

0768.511.900

0722.511.900

Cele mai bune articole și pagini

Despre mediere:

Parteneri:

http://mediatorbucurestimustateanu.ro/

https://mediatorbucuresti.wordpress.com

http://mediatorgiurgiu.ro/

http://mediator-bucuresti.blogspot.com/

http://nlp-xtraining.ro

http://anndrei.ro/

http://pepimustateanu.blogspot.ro/

free counters
document.write(unescape("%3Cscript src=%27http://s10.histats.com/js15_gif.js%27 type=%27text/javascript%27%3E%3C/script%3E")); try {Histats.startgif(1,2078858,4,8006,""); Histats.track_hits();} catch(err){};

acord de confidentialitate Acord de mediere definitie alternativ arbitraj avantajele medierii in caz de divort avocat divort avocat si mediator beneficiu Bucuresti Cat castiga un mediator CAT COSTA DIVORTUL PRIN MEDIERE centru de mediere conflict consens consiliu de mediere Consiliul de Mediere Contract de mediere definitie Contractul de mediere cursuri de mediator cursuri mediere divort la mediator eficient informare de la Judecatorie informare mediere tribunal judecator Judecatoria Sectorului 1 Judecatoria Sectorului 2 Judecatoria Sectorului 3 Judecatoria Sectorului 4 Judecatoria Sectorului 5 Judecatoria Sectorului 6. judecatorie justitie litigiu masterate mediere mediator mediator autorizat Mediator autorizat de Consiliul de Mediere pentru activitati de mediere in Bucuresti Mediator divort mediator divort pret mediatori mediatorii mediator in Bucuresti mediator in cazul unui divort mediatori Romania mediator din Timisoara Mediator Judecatoria Sectorului 1 Mediator Judecatoria Sectorului 2 Mediator Judecatoria Sectorului 3 Mediator Judecatoria Sectorului 4 Mediator Judecatoria Sectorului 5 Mediator Judecatoria Sectorului 6. mediator profesionist mediator TimisoaraTabloul Mediatorilor medierea ca profesie mediere Timisoara negociere onorariu parchet politie pragmatism Primul Tablou al Mediatorilor proces proces-verbal de mediere procuror profesia de mediator profesii de viitor solutionare amiabila specializare Tabloul Mediatorilor Autorizati Tabloul Mediatorilor Bucuresti Tabloul Mediatorilor Profesionisti Tabloul mediatorilor romani Tarife divort prin acordul partilor la mediator tarife pentru divortul prin acordul partilor la mediator tribunal
%d blogeri au apreciat asta: